Сдружение за дива природа „Балкани“

English

Еднодневна природно-познавателна обиколка на Алдомировско и Драгоманско блато

Сдружение за дива природа БАЛКАНИ ви кани на еднодневна природо-познавателна обиколка на Алдомировското и Драгоманското блато*. Какво предлагаме?

Picture10

Маршрут:

Алдомировско блато и Драгоманско блато

Дата:

04.04.15г /събота/

Цена:

15 лв.*
*Цената включва: водач-експерт; зрителна тръба за цялата група; посещение в Център за опазване на влажните зони гр. Драгоман; прожекция на филм за Алдомировското блато и дейностите на СДП Балкани и презентация – по желание и предварителна уговорка.

Допълнителна услуга (по желание):

Наем на бинокъл, цена 5 лв на ден / с предваритела заявка /

Разходи за сметка на участниците:

Транспорт, храна и други лични.

Транспорт:

С лични автомобили.
Бележка: Ако има свободни места в автомобила и желание те да бъдат споделени с други желаещи да дойдат, за да се разделят транспортни разходи, моля упоменете предварително при запитването.

Продължителност:

Тръгване от София около 09:00

Връщане в София около 15:00

Описание:

По време на обиколката ще се посети Алдомировско и Драгоманско блато, които по това време изобилстват от местни и мигриращи видове птици. Експертът по птици ще покаже как се наблюдават и разпознават различните видове птици на терен, ще разкаже за различните типове поведение при тях и други любопитни и интересни факти. Освен това ще се запознаете с дейностите на СДП Балкани и природозащитни дейности, които се извършват в района.

Записване:

Най-късно до 03.04.2015 г, петък, 16 часа

Email: dragoman@balkani.org
GSM: 0883 45 90 27

*Обиколката ще се проведе при минимум 8 записани участника

С Вашето участие в познавателната обиколка Вие подкрепяте мониторинга на птиците във влажните зони, както и природозащитните дейности на Сдружение за дива природа-БАЛКАНИ в района.

Коментари са забранени.